Akvarieudstyret til begynderen

AKVARIE FRA JUWELAKVARIE RIO (Foto: Petworld.dk)
AKVARIE FRA JUWELAKVARIE RIO (Foto: Petworld.dk)

Er du ny i det med at holde fisk som kæledyr? Så er der nogle ting, du skal have med. Som udgangspunkt er fisk ikke de mest besværlige kæledyr at have, men du skal stadig sørge for, at de har de optimale forhold. Her er en tjekliste til, hvad der er en god idé at anskaffe sig.

  • Akvarium: Find ud af, hvor mange fisk du skal have, og størrelsen på dem. Indlysende nok har det jo indflydelse på, hvor stort et akvarium, du skal bruge.
  • Bundlag: Du skal finde ud af, hvilken slags bund akvariet skal have. VITAKRAFT akvariegrus kommer i forskelige farver, og her kan du faktisk vælge efter, hvad der er din stil og smag.
  • Baggrunde: Er du mest til det klassiske eller vil du gerne have, at dit akvarium har et specielt tema? Det kan du finde ud af nu, når du skal vælge en baggrund til dit akvarium.
  • Tilbehør: Herefter kan du finde ud af, om du ellers vil dekorere dit akvarium mere. Planter, små skulpturer og stykker af træ er alt sammen med til at skabe en speciel stemning i dit akvarium.
  • HUSK UDLUFTNING: Det er vigtigt, at du sætter et godt og solidt iltsystem op i dit akvarium. Ellers kan dine fisk hurtigt komme til at mangle.

Så er det bare at lade fiskene flytte ind, og du er klar.

Klik her, for at se tilbud på alle de forskellige ting, du kan købe af akvarieudstyr

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *