Arion hundefoder – Specialfoder til fair priser

Arion har menneskestandarder for kontrol (Foto Arion-premium.dk)
Arion har menneskestandarder for kontrol (Foto Arion-premium.dk)

Som hundeejer ved du helt sikkert godt, hvor vigtigt det er, at du fodrer din hund i henhold til dens alder, race, størrelse og vægt. Det giver sig selv at en hund i voksealderen skal have noget mere næring end en fuldvoksen hund, hvor man i højere grad skal satse på kalorielet foder, der holder risikoen for overvægt nede.

Det er mange af foderproducenterne klar over, men man kan lynhurtigt komme til at slippe spidsen af en jetjager for det rigtige foder, og det kan med tiden blive en uoverkommelig udgift for mange danske hundeejere. Der er dog stadig alternativer til fair priser. Arion Premium er et af dem.

Kvalitet gennem kontrol.

Arion er i høj grad kendt for deres kvalitetskontrol, der er blandt markedets bedste. Deres egen kvalitetskontrol minder i slående grad om den fødevarekontrol, man udsætter fødevarer til mennesker for.
Det lyder umiddelbart rigtig dyrt, men det er faktisk slet ikke tilfældet. Arions sortiment er blandt de billigere alternativer på markedet, og derfor slipper du for at købe dig fattig i dyrt specialkost, der reelt ikke kan noget ekstra.

Hvis du er nysgerrig, kan du se meget mere på Arions egen hjemmeside.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *