Den hæselige kløe kureres med loppemidler

Vær klar med kuren og spar dit kæledyr for mere irritation (foto petworld.dk)
Vær klar med kuren og spar dit kæledyr for mere irritation (foto petworld.dk)

Vi er alle bekendte med det at have en kløe. Vi ved, hvordan det bare generer, og hvordan det mest hæslige egentlig er, at vores spontane reaktion, det at kløe igen, bare får det hele til at være værre. Vi mennesker kan derfor meget nemt lade være med at kløe igen, da vi os har en bevidsthed, der tænker refleksivt omkring vores handlinger. Derimod er hunde mere udsatte. For det første, fordi det er sværere for dem at komme rundt omkring i pelsen og kløe igen, og for det andet er de heller ikke bevidste om, at det egentlig ikke gavner nogen eller noget at kløe.

Derfor er det en god ide som hundeejer at have loppemidler i skabet klar til brug. Det at være ejer betyder, at man har ansvaret for noget. Det betyder, at man skal tage sig af det og pleje det, når det har det dårligt.

Loppemidler for en lidt rarere tilværelse

Hvis man virkelig ønsker at tage hånd om sine dyr, er det en god ide at være forberedt. Derfor er det heller ikke en dårlig ide at have flere forskellige loppemidler og redskaber i skabet, der kan anvendes, når der er brug for dem. For lopper skal hurtigst muligt ud af systemet.

Det skal de, fordi de selvfølgelig er helt uudholdelige for dyrene at gå rundt med i længere tid, men også fordi at hopper fra hund til hund til menneske med stor styrke.

En god ejer er en opmærksom ejer

Derfor er det også en god ide at være opmærksom på sit husdyr, så det nu engang får den rette behandling uden at blive alt for loppebesmittet. Som sagt er det derfor en god ide med loppemidler i husstanden, så det ikke går helt galt, næste gang, der er bid i husdyret.

Få mere information om loppemidler til din hund:

Loppemiddel hund – slut med kløen og kradsen

Loppemiddel – better safe than sorry

Share

En tanke om “Den hæselige kløe kureres med loppemidler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *