Den rigtige hundefoder gør din hund sund og glad

Hundefoder og sundhed hænger sammen (Foto Petworld.dk)
Hundefoder og sundhed hænger sammen (Foto Petworld.dk)

En uge med pizza, junkfood og tomme kalorier kan få selv den mest toptrænede atlet til at hænge med snuden. Og de fleste ved det godt: Når vi som mennesker spiser, så gør vi det for at tanke benzin på kroppen, så vi er klar til at køre videre i højt tempo.

Men det er afgørende, at benzinen er den rigtige. At den er fyldt med op med de helt rigtige næringsstoffer, der sætter motoren på turbo og gør os udholdende og stærke. Præcis det samme gælder for vores firbenede venner. Hunde bliver lige så påvirkede af deres kost som deres menneskelige forældre.

Hundefoder påvirker pels, krop og humør

Ligesom mennesket er der også en række synlige ting, der påvirker hunden, når den indtager det rigtige eller det forkerte foder. Hos hunden bliver pelsen nemlig påvirket, hvis den ikke får det foder, der passer til hunden. Med en rigtig kost bliver hundens pels prægtig.

En anden ting, der også bliver påvirket, er, hvordan hundens humør er. En glad og livlig hund får typisk den rigtige kost. Og sidst – men ikke mindst – så påvirker kosten også hundens krop generelt. Derfor er det vigtigt at vælge det helt rigtig hundefoder.

Se hundefoder her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *