Eukanuba – overvejelser om hunde og hundefoder

Hundefoder skal helst overvejes (Foto Petworld.dk)
Hundefoder skal helst overvejes (Foto Petworld.dk)

Der er rigtig mange overvejelser i det at få en hund udover, hvilken hund du godt kunne tænke dig. Måske har du allerede forelsket dig i et hvalpekuld eller en bestemt race, men det kan godt betale sig at genoverveje, inden man anskaffer sig en bestemt race. Nogle hunde trives fint i en lille lejlighed, hvis blot man går gode ture med dem, mens andre hunderacer skal have mere plads og helst adgang til udeområder.

Du kan starte med at overveje følgende. Er det første gang, du skal have en hund i hjemmet, har du prøvet det en enkelt gang før, eller har du haft mange hunde i dit liv? Er der børn i huset, babyer eller teenagere? Bor du i hus eller lejlighed, og er der adgang til have eller gård. Hvis du tager højde for en række forhold kan du finde den helt perfekte hund til dit hjem.

Når hunden er valgt, kan du eventuelt vælge foder fra Eukanuba

Overvejelserne er nemlig slet ikke til ende endnu. Du har truffet valgt om, hvilken hund du gerne vil have, men alt efter hvilken hund, der er tale om, skal du vælge forskelligt foder. Der er en række kriterier, der afgør, hvad der er det rigtige, og du kan få stor gavn af at bede om en eksperts vejledning.

Hvis din hund tilhører en lille race, skal den have én slags foder, og hvis den tilhører en stor race, skal den have en anden. Mængden af foder du skal give din hund varierer også, for selvfølgelig spiser en stor hund mere end en lille. Den store krop bruger mere energi på at fungere end den lille. Hundens alder har også meget at sige i forhold til type af foder og mængden af foder. Men spørg en til råds, der ved noget om emnet, så du er sikker på, at din hund trives.

Se et stort udvalg af produkter fra Eukanuba.

Share

En tanke om “Eukanuba – overvejelser om hunde og hundefoder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *