Forkæl din hund med noget godt hundefoder

Prøv at give din hund noget andet foder, måske synes den om det. (foto petworld.dk)
Prøv at give din hund noget andet foder, måske synes den om det. (foto petworld.dk)

Du er selv temmelig vild med røde bøffer, en god flaske rødvin eller en lækker frisk salat. Mad betyder meget for de fleste mennesker, og mange nyder at tilberede maden, mens andre blot gerne vil spise den. Vi danskere taler om mad, laver mad og spiser mad hver eneste dag. Vi ser madprogrammer i fjernsynet, hvor amatører eller stjernekokke kokkererer lækre retter, som vi så selv kan prøve af derhjemme.

Din hund er også glad for mad, men den har ikke helt på samme måde som vi mennesker ligeså mange muligheder for forskelligt mad. Der findes selvfølgelig forskellige typer hundefoder – med kylling, fisk, lam, oksekød osv. men alligevel er udvalget rimeligt begrænset og i hvert fald langt fra så stort som til os mennesker.

Men derfor skal hunden ikke snydes for at få noget lækkert hundefoder, så sørg for at lægge mærke til, hvilket foder din hund helst vil spise, og hvis du så rigtigt vil forkæle den, så husk at købe lige netop det mærke, som den bedst kan lide. Du kan også købe et par godbidder, som den uden tvivl vil blive rigtig glad for. Tag dem med på gåturen og forkæl din hund med dem på vejen.

Slip for allergi med det rette hundefoder

Noget flere hunde døjer med er allergi. Det kan være pollen allergi over for græs eller andre ting, men nogle hunde kan også være allergiske over for noget bestemt i deres hundefoder. Sørg derfor for at holde ekstra godt øje med, om der er en sammenhæng mellem indholdet i hundefoderet, og hvordan din hund reagerer. Hvis din hund reagerer anderledes, end den normalt ville gøre, så undersøg markedet lidt, for der findes flere typer hundefoder, som hunden kan få og undgå allergi. Se et udvalg her eller læs mere her:

Hundemad skal være sundt og næringsrigt

Hundefoder til de små hunde og gamle seniorer

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *