Giv din hund det korrekte hundefoder

Godt foder giver god pels (Foto Petworld.dk)
Godt foder giver god pels (Foto Petworld.dk)

I disse tider bliver der talt rigtig meget om sundhed. Både i forhold til hvilken mad du spiser, men også hvordan du lever dit liv. Der er altså rigtig meget fokus på livsstil. Derfor er det også vigtigt, at du har fokus på, hvordan dine kæledyr trives med den mad og aktivitet, du udstætter den for. Har du for eksempel en hund, er det derfor vigtigt, at du giver den det korrekte hundefoder.

Forkæl din hund med hundefoder af kvalitet

Er du i tvivl om, din hund får det korrekte hundefoder, kan du selvfølgelig altid høre en dyrelæge ad eller spørge, der hvor du har købt hundefodret, men der er flere tegn, du også kan se på. Det er tegn, der har stor betydning for din hunds velfærd. For det første skal du kigge på din hunds pels. Her kan du se, om den er tør eller fedtet. Pelsen giver en god idikation af, om din hund spiser det rigtige foder. Dernæst kan du kigge på din hundsaktivitets niveau. De fleste hunde har normalt et højt aktivitetsniveau, så hvis det ikke er tilfældet for din hund, så kan der muligvis være noget i vejen.

På de fleste foderpakker, som du kan købe til hunde, står der, hvilken race fodret er bedst til. Der står også om fodret er til store eller små hunde. Der er nemlig forskel på, hvad din hund har godt af at spise afhængigt af race og størrelse.

Her kan du finde det korrekte hundefoder!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *