Gør den mindste hund glad med royal canin junior hundefoder

Royal Canin er pålideligt hundefoder (foto lavprisdyrehandel.dk)
Royal Canin junior til den lille hund (foto: petworld.dk)

Hundefoder er ikke bare hundefoder. Markedet er stort og noget af det vigtigste er at sikre, at de mindste får den rette mængde foder med de vigtige næringsstoffer. Royal canin junior er målrettet hundehvalpe i alderen otte uger til otte måneder og er specielt udviklet til hvalpe af små racer. Royal canin junior er udviklet til små racer op til 10 måneders alderen, som en hjælp til at stimulere appetitten.

Det er nemlig meget vigtigt at din hvalp får den rette mængde at spise i voksefasen og til de hunde, der ikke er så glad for at spise findes eksempelvis Royal Canin Mini Junior, der er vådfoder til små hunde  som er i voksealderen. Det er vådfoderet og fås modsat tørfoder i en portions dåse, som du giver hunden. Vådfoderet er letfordøjeligt og appetitvækkende. Det er desuden og nøjagtigt tilpasset til hundens næringsstofprofil så de får alt hvad de skal have.

Royal Canin Junior giver kun det bedste til din hund

Royal canin junior er for hvalpe indtil 10. Måned og er hundrede procent sund ernæring til hunden. Opskriften på hundefoderet er specialudviklet til hvalpe, så de får lyst til at spise det. Det er både appetitvækkende og letfordøjelig og udviklet efter Royal Canin’s retningslinjer for sund ernæring.

I hundefoderet er der både kød og animalske biprodukter som gør det lækkert og smagfunldt. Derudover er det godt med olie og fedt, det gør hunden sund og stærk. Hunden har brug for masser af energi i voksealderen og vil ikke blive fed af hvalpefoderet. Det vil voksne hunde derimod. Af tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber er der blandt andet D3-Vitamin, Jern, Jod, Kobber, Mangan og zink.

Find Royal canin junior her

Find mere royal canin her:

Giv din hund Royal Canin Gastro Inestinal

Royal Canin Vet kan hjælpe din hund til en bedre hundeliv

Share

2 tanker om “Gør den mindste hund glad med royal canin junior hundefoder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *