Gør hundemaden spændende

HILLS VOKSENFODER - ADULT SMALLMEDIUM (Foto: Petworld.dk)
HILLS VOKSENFODER - ADULT SMALLMEDIUM (Foto: Petworld.dk)

Er din hund kræsen? Du kan have købt det allerbedste hundefoder og fulgt alle regler, men din hund slikker stadig knap nok på foderet. Det betyder ikke, at du gør noget forkert. Det betyder nok mere, at du skal lære din hund at spise alt, hvad den får.

Hvordan gør man?

Der findes mange forskellige slags hundemad, og de fleste hundeejere vil gerne købe det bedste af det bedste til deres hunde. Men mange hundeejere kommer også til at lade hunden spise rester fra aftensmadsbordet, og hvis det sker for ofte, er din hund i større fare for at udvikle en kræsenhed. Din hund lærer at kunne vente noget bedre, og derfor vil den ikke prøve at spise den mad, du giver den.

Den bedste måde at rette op på det, er at stoppe sig selv i at tænke, at normalt hundefoder ikke er spændende nok. Det handler bare om, at din hund skal lære, at det er spændende. Stil maden frem en halv time, og hvis den ikke spiser, tager du det bare væk igen. Gentag hver gang, hunden skal spise, og til sidst vil den forstå, at den skal spise, hvad den får. Skær ned på godbidderne – også selvom den begynder at snuse efter det, skal du holde stand. Når det er sagt, skal du selvfølgelig gå efter hundefoder, der er af den bedste kvalitet.

Klik her, for at se nogle gode bud på hundemad

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *