Hills fylder hundefoderskålen op med god næring

Hills hundefoder er godt til din hund (foto lavprisdyrehandel.dk)
Hills hundefoder er godt til din hund (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvis du vil passe rigtig godt på din hund, skal du vælge at investere i hundefoder fra Hills. Her ved man præcis, hvad der skal til for, at din hund får de absolut bedste vilkår. Et godt liv starter nemlig tit i, hvad man spiser – du er, hvad du spiser, siger man. Og der er noget om snakken.

Hunde får masser af energi og et sind i velvære, hvis de får hundefoder, der stimulerer deres fysiske behov og sender en masse energi til deres hjerner. Derfor laver Hills hundefoder, der netop varetager disse to centrale behov.

Hills’ hundefoder bygger primært på en stor mængde protein fra naturlige råvarer. Det gør det, fordi hunde har brug for proteiner til at opbygge og passe på deres muskler. Derudover er der også flere kulhydrater i hundefoder, end der er i mad til mennesker. Årsagen er, at hunde brænder mere energi af, og derfor har de som udgangspunkt også brug for at optage en større mængde igennem deres foder.

Pas godt på din hund

Hvis du vil sikre, at din hund får et liv, hvor den har masser af energi, og hvor den er glad, så er det en rigtig god sted at starte med dens mave. Jo bedre mavefloraen er, jo bedre har resten af kroppen det.

Hills ved, at det er vigtigt, man holder balance i hundens krop. Sådan er det i og for sig med alle levende væsner. Hvis du som hundeejer gerne vil passe godt på din hund, så skal du tage at servere hundemad fra Hills til den – og holde dig lidt fra at servere for mange rester fra din egen aftensmad og lignende. Hunde har nemlig bedre af Hills – de har bedre af mad, der netop er tilpasset deres næringsbehov. Hills kender hundes behov, derfor er de et rigtig godt valg.

Klik her for at se udvalget fra Hills

 

Læs meget mere om foder fra Hills:

Hvilket hundefoder vil du servere for din hund? Prøv Hills

Hills – Få lækkert hundemad leveret til døren

Hills – Sådan fodrer du din killing

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *