Hills – Sådan fodrer du din killing

Lige hvad killingen behøver (Foto Petworld.dk)
Lige hvad killingen behøver (Foto Petworld.dk)

En sød, lille og plysset killing spreder glæde overalt omkring sig. Den skal helt sikkert nok blive et hit i familien. Men for at have energien til at fare omkring og nysgerrigt lege med jer alle sammen, skal den have noget foder, der siger spar to. Måske kan du trække på vennernes gode råd, men er de ikke lige til stede, er her nogle tips til, hvordan du fodrer din killing.

  • Hills har masser at vælge imellem
    Efter den første tur i dyrhandleren har du måske allerede givet op. Der er simpelthen for meget at vælge imellem, og hvis du ikke ved noget om sammensætning af foder, har du ingen chancer for at vælge det rigtige. Vælg et mærke som Hills og kig kun på deres produkter. De har et godt ry, det er ordentlige råvarer, og du kan sagtens finde deres produkter billigt på nettet.
  • Tag et besøg hos dyrlægen
    Når du netop har fået en killing, skal du hurtigst muligt til en dyrlæge for at finde ud af, hvad der vil være bedst for den at spise. Det er i hvert fald en god idé. Han/hun kan fortælle dig, hvad du skal kigge efter i foder, og hvordan killingens fordøjelse er.
  • Byg det langsomt op
    En killings mave er virkelig ikke særlig stor. Så når du har valgt et foder, skal du sørge for at give din små, men hyppige måltider. Den skal nok vokse sig til at få de to-tre daglige portioner, men indtil da.

Find forskellige af Hills’ produkter her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *