Hundefoder til de små hunde og gamle seniorer

Hvilke krav stiller din hund til sin kost? (foto petworld.dk)
Hvilke krav stiller din hund til sin kost? (foto petworld.dk)

En sund og rask hund er en, der bliver fodret godt. Det er vigtigt, at man som ejer påtager sig rollen som den, der har ansvaret for, at hunden får en god næring. Det kan den nemlig ikke selv.

Når din hund får den rigtige næring, stiger dens energiniveau. Den får en flot, skinnende pels og et godt immunforsvar.

Der hvor vi mennesker selv skal skære ned er tit på fedt og kød. Sådan er det ikke med hunde. Deres primære næringskilde kommer fra henholdsvis fedt og kød, så hold øje med hvad der står på deklarationsposen på dit hundefoder. Får din hund proteiner nok?

Husk variation

Hunden er menneskets bedste ven.

En sætning, det fleste kan nikke genkendende til at have hørt. Mange har også selv sådan en bedsteven. Som bedstevenner tager man sig godt af hinanden, man giver hinanden opmærksomhed, og man sørger for ikke at gå i stå. Hundemaden må heller ikke gå i stå. Variation skal være i højsædet, hvis du vil sikre, at din hund har lyst til at spise, det den bør.

Hunde har nemlig ikke altid en stor trang til at spise. Nogle gange kan det være fordi, maden ikke smager af nok – andre gange, ja så er det fordi, det er det samme, den har fået den sidste måned.

Hunde er kløgtige dyr. De vil også gerne have luksus, have lov at smage på tingene. Din hundefoder kan tilsættes flere smagsstoffer, det kan være værd at prøve at, hvis din er holdt op med at spise sit foder.

Alderen til forskel

Der findes naturligvis hundefoder til hunde i alle aldre. Før du kaster dig ud i den bedste til prisen, er det vigtigt, du overvejer din hunds behov. Små hvalpe har brug for andet end en senior, og ingen af dem har godt af bare at få en basis pose hundefoder.

Klik her og se udvalget af hundefoder

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *