Hundehalsbånd – pynt eller praktisk?

HALSBÅND (Foto: petworld.dk)
HALSBÅND (Foto: petworld.dk)

Det er vist et spørgsmål om smag og behag i sidste ende, men i dag er der vanvittigt mange muligheder, når du skal ud og finde et halsbånd til din hund. Går du efter noget, der er praktisk på de lange gåture, eller er du mere til en løsning, der ser lækker og eksklusiv ud, når du viser din hund frem for offentligheden. Faktum er dog, at flere og flere danskere vælger den sidste løsning, når de står ved de mange muligheder på dyreforretningens hylder.

Hele vejen fra Amerika

Tendensen stammer i høj grad fra USA, hvor kendisser og andre folk, der har deres gang i enten medie- eller modebilledet, i højere grad er begyndt at bruge deres kæledyr – og især hunde – som en del af deres look de senere år.

Stjerner som især Paris Hilton ses oftere og oftere med en chihuahua på armen, der er iklædt halsbånd, der tangerer, hvad der normalt anses som smykker. Det betyder at flere og flere danskere er begyndt at investere i ekslusivt udstyr til deres hunde. Halsbånd kan derfor i dag fås både i dyre mærker som eksempelvis Gucci og med guld og ædelstene på som pynt. Hvad er du til?

Se mange bud på hundehalsbånd her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *