Hundehuse er gode for din hund

Alle hunde fortjener et hundehus (Foto Petworld.dk)
Alle hunde fortjener et hundehus (Foto Petworld.dk)

Din hund har godt af frisk luft. Den er fra naturens side skabt til at løbe omkring udendørs. Du skal huske at gå dine daglige ture for at lufte den, men et hundehus til haven er en fin løsning til dig, der gerne vil give din hund lidt ekstra.

Det er desuden rart at kunne lukke sin hund ud i haven med god samvittighed i tilfælde af fyldte stuer eller gøremål indendørs, der ikke tillader dyrets tilstedeværelse. Det kan være børnefødselsdage eller den store renovering.

Hunden vil elske sit hundehus, hvis det tillader den at ligge og skue ud over sit domæne. Sørg for at gøre det hyggeligt med lidt lune tæpper eller lidt legetøj og gnaveben. Så vil den hurtigt begynde at tage huset i brug.

Vælg det rigtige hundehus

Der er flere gode regler at følge, hvis du vil have et hundehus i haven. Vigtigst af alt er, at størrelsen er korrekt. Du tænker måske, at det giver sig selv, men det er ikke lige til. Snak med leverandøren om det, da det har styr på det. Dit hundehus skal give hunden plads til at bevæge sig og vende sig, men det må heller ikke være for stort. Et stort hundehus vil nemmere blive koldt, og det er vigtigt, at din hund kan holde varmen udendørs. Det kan være koldt i Danmark, og din hund skulle nødig blive syg men have det rart.

Placer hundehuset i den rigtige ende af haven. Hvad er den rigtige ende? Hunden vil gerne kunne skue ud over sit domæne. Det kender vi for os selv. Overblik og udsigt er rart – også for din hund. Derfor gør det ikke noget, at huset er placeret på et af havens højeste punkter. Lad være med at placer det på et skyggefuldt sted og sørg for, at der ikke er for vådt. Hvem gider ligge i et fugtigt telt eller skur? Det gider din hund i hvert fald ikke.

Se hundehuse her: http://www.petworld.dk/products/hundehuse–loebegaarde.aspx

Share

En tanke om “Hundehuse er gode for din hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *