Hundetilbehør – er du med på moden?

Forkæl din hund med legetøj (Foto: petworld.dk)
Forkæl din hund med legetøj (Foto: petworld.dk)

I de senere år har man på gader og stræder i de større danske byer kunnet se især unge mennesker med hunde, der var stylet helt op. Alt fra decideret hundetøj som bluser og halstørklæder til dyre hundehalsbånd og –snore i eksklusive materialer og smarte mærker kan man se overalt efterhånden.
Hunden er nemlig for mange gået hen og blevet et statussymbol på højde med andre materielle ting, man køber.

Er hunde modetilbehør?

En stor del af trenden stammer fra Hollywood, hvor flere store stjerner som eksempelvis Paris Hilton og Britney Spears flere gange er blevet set med små hunde, der var iført modegenstande, der er dyrere end de fleste dødelige menneskers egen påklædning.

De unge danske mennesker og i sær piger er dog ikke de eneste, der har taget trenden til sig. De større internationale modehuse har nemlig opdaget, at der er kunder og dermed penge i at designe smart beklædning til menneskets bedste ven. Derfor kan man med en hurtig google-søgning finde hundetilbehør i store mærker som Gucci og Louis Vuitton. Sågår førnævnte Britney Spears er med blandet succes gået ind på markedet for hundemode med hendes egen kollektion af ting til de firbenede.

Gå selv på opdagelse i den store verden af hundetilbehør.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *