Hundetøj – fordele og ulemper

Der er blandede meninger om tøj til hunde (Foto Petworld.dk)
Der er blandede meninger om tøj til hunde (Foto Petworld.dk)

En af de nyeste tendenser inden for hundeverdenen er decideret hundetøj. Det er forskelligt fra ejer til ejer, om man er for eller imod beklædning til menneskets bedste ven, og grundene til at klæde sin hund på er lige så forskellige. Nogle mener, at det er rent praktisk for at hundene ikke fryser, mens andre nærmest bruger hundene som en del af deres personlige stil, og derfor skal hunden da også styles.
Uanset hvad grunden måtte være, så er faktum, at der i dag er et helt marked inden for tøj og andre modegenstande til kæledyr – og det bliver kun større.

Amerikanske tilstande

Man må formode, at tendensen til dels stammer fra USA, hvor store stilikoner som milliardærarvingen og superkendissen Paris Hilton og popsangerinden Britney Spears flere gange er blevet set med deres små hunde iklædt alverdens eksklusive beklædningsgenstande og halsbånd.
Den nye mode er så blevet adopteret til andre dele af verden igennem fans af de førvævnte, der så at sige, kopierer idolets stil.

Det er i hvert fald endt med, at det i Danmark efterhånden er svært at finde en velassorteret dyrehandel, der ikke har en eller anden form for beklædning til hunde.

Er du for eller imod? Læs mere om hundetøj her

Share

En tanke om “Hundetøj – fordele og ulemper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *