Hvilket hundefoder vil du servere for din hund? Prøv Hills

Prøv dig frem til du finder det helt rette foder (foto petworld.dk)
Prøv dig frem til du finder det helt rette foder (foto petworld.dk)

Åh ja, som om det ikke er svært nok at finde ud af, hvad man skal servere for sig selv og ens familie aften efter aften. Der er også en masse valg at træffe i forbindelse med ens hunds fodervalg. Er det varieret nok, smagfuldt nok, vitaminrigt nok? Den type spørgsmål. Og det evigt nagende spørgsmål; Serverer jeg det foder for min hund, den er bedst tjent med?

Det er alt sammen en vurderingssag, for hunden er jo desværre ikke i stand til at åbne munden og fortælle sin ærlige mening om dens aftensmad. Den giver dog små praj, der kan afsløre, om du fodrer den med det rigtige. Virker den interesseret i sit måltid? Spiser den op? Er den glad, energisk og med en fin skinnende pels? Hvordan lugter dens ånde? Hvordan er dens fordøjelse? Alt sammen spørgsmål, der vil give dig en ide om, hvor godt det foder, du fodrer din hund med, er for den.

Hvis du er i tvivl, kan det være en god ide at konsultere en dyrehandler og høre, hvad han/hun synes, er det bedste foder på markedet til din hund. Måske din dyrehandler tilmed er så sød, at du kan få nogle prøver på forskelligt foder med hjem, så du kan afprøve det forskellige på din hund og dens smagsløg.

Prøv Hills

Mange giver sig i kast med fodermærket Hills, der er populært i mange hundes maver. Husk dog, at bare fordi det fungerer for nogle hunde, er det ikke sikkert, det fungerer for din. Det er vigtigt at være opmærksom på, når du prøver noget nyt – popularitet er ingen garanti for noget.

Der er tilsat mange næringsstoffer i Hills’ foder, og det betyder, at din hund i hvert fald er sikret at få det, den skal bruge for at blive en harmonisk, energisk og glad hund. Så det er helt sikkert et forsøg værd. Men igen; Rådfør dig med en dyrehandler, hvis du er i tvivl. Køb det online her.

Læs også dette indlæg: Hundemad skal være sundt og næringsrigt

 

Share

En tanke om “Hvilket hundefoder vil du servere for din hund? Prøv Hills

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *