Kattefoder der giver din jazzkat energi til at gå ud på sjov

Giv katten energi til natten (foto petworld.dk)
Giv katten energi til natten (foto petworld.dk)

Lange dage i den lune stue, hvor den slænger sig i solen, og sene nætter hvor den går på opdagelse ude i verden. Din kat lever et dobbeltliv, og det kræver en god portion energi. Forestil dig et scenarie af hustage, skorstene der ryger, og din kat der kommer spankulerende, vrikkende, elegant dansende til en jazzrytme. Du har i virkeligheden ingen idé om, hvad din kat foretager sig, når den smutter ud af lejligheden, og hvis den ikke tager til jazzfest under et hustag et sted i byen, laver den nok noget andet, der er mindst lige så fysisk krævende.

Derfor vil du gerne give din kat det bedste foder, så den kan få energi til det hele. Men hvad, der er det bedste, afgøres af flere forskellige ting – ved siden af din kats smagsløg. Udover kattens alder og størrelse handler det blandt andet om, om din kat går inde eller ude. Hvis den tit er ude på sjov, skal den have noget kvalitetsfoder til at stå imod med. Det siger sig selv, at et nataktivt dyr skal have alle batterier ladet op. Og hvis foderet er godt, har din kat jo også noget lækkert at tænke tilbage på, når den er ude på sine eventyr. Det skal nok få den til at vende snuden hjemad igen på et tidspunkt.

Alle ville gerne være kat med det foder

Selvom man siger, at det er hunden, der er menneskets bedste ven, må du være helt og aldeles uenig. Du ved og respekterer, at katten går sine egne veje. Den er sin egen herre, og den er et dyr, hvis tillid man skal kæmpe for. Som med så mange andre dyr begynder vejen til tillid nok ved madskålen, så hvorfor ikke putte noget i skålen, som din kat vil elske. Se et stort udvalg af forskellige slags kattefoder her.

Jeg har allerede skrevet en del om kattefoder her:

Køb sundt og nærende kattemad

Kattefoder er nødvendigt

Kattefoder kan fås lige til døren

Kattefoder – Gør kattens måltid til en fest

Share

2 tanker om “Kattefoder der giver din jazzkat energi til at gå ud på sjov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *