Kattetilbehør – Det er dyrt at have dyr

Din kat har brug for alt slags kattetilbehør (foto lavprisdyrehandel.dk)
Din kat har brug for alt slags kattetilbehør (foto lavprisdyrehandel.dk)

Rigtig mange danske husstande har kæledyr. Hunde, katte, fisk og fugle er de mest udbredte husdyr, men også slanger, krybdyr og gnavere er populære. Dyr er dog levende væsener, og man skal derfor være godt forberedt, før man erhverver sig dyr. De skal passes korrekt, så de trives ordentligt, og derfor bør du altid anskaffe dig ordentligt udstyr og tilbehør.

Der findes mange katte i Danmark. Katten er sin egen herre, og det er ikke et dyr, der har godt af at være indespærret. Samtidig kan du ikke gå luftture som med en hund, og man må derfor stole på sin kat, når man lukker den ud i den danske natur og by. Du skal altid have øremærket din kat, så den kan identificeres, hvis den kommer til skade, løber væk, eller hvis kattefangere skal have fat i byens vilde katte. Der ud over er der selvfølelig en masse andet nødvendigt tilbehør og udstyr, du skal erhverve dig.

Køb det rette kattetilbehør

Din kat skal have det godt, når den er hjemme. Fra naturens side er den ikke skabt til at besørge samme sted, så hvis du har muligheden og pladsen, kan du med fordel købe to eller flere kattebakker. Det er vigtigt, at der altid ligger cirka ti centimeters grus i bakken, så den kan grave ordentligt i det. Køb en kattebakke med kant eller låg, så du ikke går grus ud i stuen, bryggerset, entreen, eller hvor du nu har placeret din bakke.

Køb et kradsetræ, så du slipper for revner i din sofa. Få gode råd til foder og legetøj hos din dyrlæge og dyrehandel.

Find kattetilbehør her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/products/kat.aspx

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *