Loppemiddel – better safe than sorry

Kom lopperne i forkøbet (Foto Petworld.dk)
Kom lopperne i forkøbet (Foto Petworld.dk)

Skoven er et fantastisk sted at gå lange ture med din hund, men når du er ude, gælder det om at være forberedt. Hvis ikke du har forbehandlet din hund med loppemiddel, kan du nemlig hurtigt komme hjem med en masse ubudne gæster, og det har du ikke lyst til.

Når der tales om ubudne gæster, menes der selvfølgelig lopper og forskellige arter af flåter, som har deres storhedstid her i foråret og i løbet af sommeren.

Derfor skal du være ekstra god til at være opmærksom på din hund, så du får slået et eventuelt loppeangreb ned så hurtigt, at de ikke kan nå at formere sig så meget.

Kom dem i forkøbet

Allerbedst er det hvis du, som sagt, forbehandler og på den måde sikrer dig, at de slet ikke angriber. For det første slipper din hund for en masse kløen og ubehag, og for det andet så er risikoen for, at du får lopper ind i hjemmet via din hund næsten elimineret.

Hvis du ikke kender så meget til loppemiddel, kan du med fordel kigger rundt på nettet efter det rigtige. Et godt sted at starte er den danske hjemmeside www.petworld.dk, der har et udmærket udvalg af produkter.

Se Bayvantic produkter her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *