Marsvinebur med solidt gitter i lette materialer

Giv marsvinet godt med plads i sit marsvinebur (foto lavprisdyrehandel.dk)
Giv marsvinet godt med plads i sit marsvinebur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Drømmer du eller en anden i familien om at få et marsvin? Eller har I allerede et? Uanset hvad, så har man af den ene eller den anden grund brug for et bur til marsvinet. Der findes et stort udvalg af marsvinebure, du skal blot vælge det, der passer til dine behov.

Nogle marsvin vil gerne leve sammen, hvor andre marsvin helst lever i et bur alene. Det er vigtigt, at du er opmærksom, hvis du har to marsvin boende i samme bur. Hvis de virker fjendtlige overfor hinanden, så er det en meget god ide at investere i et nyt bur til den ene.

Hvis du derfor eller af en anden grund leder efter et bur til et marsvin, er det vigtigt, du vælger et, der er godt. Et godt marsvinebur har plads til marsvineudfoldelser, det er let at gøre rent, og det er let at flytte rundt på.

En sikker løsning

Når du vælger et bur til dit marsvin, skal du tage højde for, hvor stort et marsvin du har. Buret skal naturligvis afhænge heraf.

I et marsvinebur skal der være plads til flere ting. For det første må marsvinet gerne kunne løbe en smule rundt. For det andet skal der være plads til et hjørne med masser af hø og hygge, hvor marsvinet kan slappe af.

Ligesom hamstere kan marsvin godt lide at bevæge sig. Derfor er det for det tredje en god ide at investere i et hjul, marsvinet kan løbe rundt i. Eller måske noget legetøj, der holder den beskæftiget.

I sidste ende kan marsvin også godt lide at være alene og i mørke. Med et lille hus inde i marsvineburet giver du dit marsvin lidt privattid, hvor der er plads til at slappe helt af.

Et marsvinebur skal kunne rumme et godt marsvineliv.

Se udvalget og vælg et marsvinebur her

Læs mere om marsvinebur her:

Marsvinebur med solidt gitter i lette materialer

Share

En tanke om “Marsvinebur med solidt gitter i lette materialer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *