Om Spot10

Om sitet

Ideen med spot10 er at give dig de allerbedste tilbud på alt til dit kæledyr. At have hund, kat, fisk eller andre kæledyr er ikke altid nogen billig affære, men vi vil gerne hjælpe dig med at gøre det lidt lettere for pengepungen. Derfor støvsuger vi jævnligt nettet for alle de bedste priser på kvalitetsvarer lige fra foder over akvarier, fra halsbånd til hundetøj. Vores mål er, at du skal kunne have råd til at give dit kæledyr det bedste liv. Det skal alle have råd til. Derfor spotter vi de bedste priser til dig.

Vi vægter kvaliteten højt

Som kæledyrsejer står du tit i en situation, hvor du skal vælge mellem det billigste eller noget lidt dyrere, som måske er af en bedre kvalitet. Det er ikke helt nemt at finde rundt i udvalget af tilbehør, foder og udstyr til dit kæledyr. Du kan hurtigt komme til bare at tage det billigste ned fra hylden uden at undersøge, om det er det produkt, dit kæledyr bliver gladest for. Det vil vi gerne forhindre. Vi har sorteret i udvalget og skriver kun om produkter, som, vi ved, er af en kvalitet, du bliver glad for. Vi går ikke på kompromis, bare det er det billigste produkt. I stedet går vi efter det billigste tilbud på kvaliteten. Det sikrer, at din killing får det rigtige at spise, at akvariet ikke går i stykker efter den første måned, og at du rent faktisk kan være sikker på, at du ikke behøver at investere i en ny strikket sweater til hunden hvert år.

Også med gør-det-selv tips

Du kommer ikke uden om, at der er en masse ting, du er nødt til at købe færdigproduceret, når du anskaffer dig et kæledyr. Det er næsten ligegyldigt hvilket. Men der er også en masse ting, du selv kan lave og gøre, for at gøre dit kæledyrs liv bedre. Ud over de mange tilbud, vi har fundet, laver vi derfor også plads til gør-det-selv-indlæg. Læs for eksempel om, hvordan du kan gøre din hunds mad mere spændende. Undersøg, hvilke ting du skal undgå at putte i hjemmelavet foder, eller find ud af, hvordan du træner en køresyg hund til at blive ven med din bil.

Spotter du noget selv?

Der findes garanteret en masse andre gode råd og tips til kæledyrsejere, end dem vi har stående på dette site. Det samme gælder tilbud på tilbehør, udstyr eller foder. Er du en af dem, der er har nogle af dem, så hører vi gerne fra dig. Skriv til os med tips, ros eller ros. Det hjælper os med at gøre oplevelsen af sitet langt bedre for dig og andre brugere. På forhånd mange tak skal du have.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *