Problemer med køreturen? Køb et hundebur

Hundebur (Foto: petworld.dk)
Hundebur (Foto: petworld.dk)

De fleste hvalpe oplever køresyge fra starten, men hvis du oven i købet har fat i en hund, der er tanden for livlig, når I færdes på landevejene, så skal der gøres noget yderligere ved det. Her kan et hundebur være en god idé.

Aldrig en straf

De fleste hundebur er designet til at hunden skal have det komfortabelt. De fleste har plads til en madras, som hunden an ligge godt og rart på. Men det helt afgørende er, at du ikke bruge hundeburet som en afstraffelsesmetode. Hunden skal lære, at det bare er en naturlig måde at transportere sig selv på, og den skal kode det sammen med bilen, fra den er hvalp. Det gør det nemmere for den at vende sig til at bruge buret, og så vil den altid kode bil og bur naturligt sammen.

Tilvænning tager tid

Man kan nemt sige, at hvis hunden bruger buret i en tidlig alder, så går det hele smertefrit, men det kan tage en del tid at komme dertil. Det vigtigste er, at du væbner dig med tålmodighed. De fleste hvalpe har som skrevet mange problemer med køresyge de første gange, de er med ude og køre. Og sammen med buret kan det være mange ting at skulle holde med for en lille hund. Men korte ture, mange stop og belønninger er vejen frem.

Se et stort udvalg af hundebure her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *