Royal Canin – Få den lille hund til at spise godt

Royal Canin - MINI ADULT 2 KG (Foto: petworld.dk)
Royal Canin - MINI ADULT 2 KG (Foto: petworld.dk)

De små hunde har andre foderbehov end de store. Mens de store hunde skal bruge betydelige mængder mad for at kunne holde sig i gang, skal de små hunde i højere grad passe på overvægt ved overfodring eller for fed mad. Samtidig har de et væsentligt energibehov som skal dækkes.

De mindre hunde har ofte ikke en lige så glubende appetit som de store hunde, som skal bruge både større mængder og et mere kraftfuldt foder for at holde det store maskineri i gang. Det stiller særlige krav til deres foder, som skal få dem til at spise nok og alligevel ikke for meget. Foderet skal være fedtfattigt, men give en god mæthedsfølelse. Den lille hunds foder bør altså tilpasses de mindre og anderledes behov.

God smag og høj kvalitet

Mærket Royal Canin har lavet foderet Mini Adult 2 kg til de små hunderacer på ca. 2 kg. Foderet bidrager positivt til at holde idealvægten ved hjælp af L-carnitin, som stimulerer forbrænding af fedtdepoterne. På samme måde er hundens energibehov og proteinniveau afbalanceret i forhold til hundens størrelse. Ved hjælp f en øget smagfuldhed, en klar smag af kylling, vækker foderet appetit hos kræsne hunde. Foderpillen har en særlig konsistens og størrelse, som passer til den lille hunds gab. Aminosyrer giver pelsen næring og foderet er designet til at undgå tandsten mest muligt.

Læs mere om Royal Canin hundefoder her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *